Κινητοποιήσεις ΠΟΕ-ΟΤΑ

Κινητοποιήσεις ΠΟΕ-ΟΤΑ
Μόνο με αγώνες μπορούμε να ανατρέψουμε τις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Καλωσόρισμα από την ΑΣΚ - Ενωτικό ψηφοδέλτιο ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

                   Αγαπητοί συνάδελφοι σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε εμείς, συνάδελφοι σας, μέλη και φίλοι της "ΑΣΚ - Ενωτικό ψηφοδέλτιο". Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η αντικειμενική ενημέρωση σας με θέματα Συνδικαλιστικά, Πολιτικά κ.α..
Για να πετύχει όμως αυτός ο σκοπός δεν αρκεί μόνο η δικιά μας καλή θέληση, αλλά θα θέλαμε και την δικιά σας συμμετοχή, βάζοντας θέματα και παρατηρήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.
                  Σε όλους είναι γνωστό ότι μπαίνουμε σε μια περίοδο σύγκρουσης με την κυβέρνηση  με θέμα τις υποχρεωτικές μετατάξεις - απολύσεις εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. Βέβαια όλα αυτά που έχουμε βιώσει όχι μόνο εμείς αλλά και όλος ο Ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής των μνημονίων που έχουν υπογράψει οι "κυβερνήσεις (Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά)ανδρείκελα των δανειστών (Ε.Ε - Ε.Κ.Τ. - Δ.Ν.Τ.)". Πρέπει να είναι ξεκάθαρο πως μόνο με την ανατροπή αυτών των πολιτικών μπορεί να δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα τα δικά μας και γενικά της Ελληνικής κοινωνίας και μόνο μια Κυβέρνηση της Αριστεράς της οποίας η πολιτική θα είναι προσανατολισμένη  προς την ευημερία της κοινωνίας (Παιδεία, Υγεία, Κοινωνική ασφάλεια,...) και όχι προς την ευημερία των αριθμών των τραπεζικών δεικτών, των μετοχών φουσκών του χρηματηστηρίου και των ιδιωτικοποιήσεων του δημόσιου τομέα, μπορεί να δώσει ώθηση για την ανάπτυξη του Ελληνικού κράτους. 
Δεν θα συνεχίσουμε άλλο να μιλάμε για τις επιπτώσεις του μνημονίου πάνω στην χώρα, αλλά αντί για αυτό προτιμούμε να βάλουμε μερικές γελοιογραφίες που βρήκαμε στο διαδίκτυο που σατιρίζουν αυτές. 














   Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Μέλη της ΑΣΚ Ενωτικό Ψηφοδέλτιο 
           Δήμου Αθηναίων








Δεν υπάρχουν σχόλια: