Κινητοποιήσεις ΠΟΕ-ΟΤΑ

Κινητοποιήσεις ΠΟΕ-ΟΤΑ
Μόνο με αγώνες μπορούμε να ανατρέψουμε τις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΓΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ-ΕΡΕΥΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΤΙΤΑΝΙΑ» (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 52-ΑΘΗΝΑ) ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ:ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ, Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ».
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:425/29-4-2014

                                            Αθήνα, 29 Απριλίου 2014

                                            Αριθμ. Πρωτ.: 425


                                          Προς:
                                Συλλόγους-Μέλη
                                                                           της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια του με αριθμ. πρωτ.: 397/23-4-2014 εγγράφου μας, σας ενημερώνουμε για την απόφαση του Κοινωνικού Πολύκεντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να πραγματοποιήσει Ημερίδα, όπου θα παρουσιαστεί η μελέτη-έρευνα, που έγινε μετά από πρόταση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με θέμα:

«Τοπική Αυτοδιοίκηση: Τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στα Δημόσια αγαθά και το ανθρώπινο δυναμικό της».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΪΟΥ 2014, στις 9.00 το πρωί, στο Ξενοδοχείο «TITANIA» (Πανεπιστημίου 52 – Αθήνα).

Συνημμένα σας στέλνουμε τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για την Ημερίδα, η όποια αφού συμπληρωθεί, θα πρέπει να αποσταλεί απ’ ευθείας στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΪΟΥ 2014.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη της Ομοσπονδίας να δηλώσουν μαζικά την παρουσία τους στην σημαντική αυτή ΗΜΕΡΙΔΑ, που εκτός των άλλων, έχει στόχο και την προβολή των πραγματικών προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της κοινωνίας και των εργαζομένων που κάποιοι συστηματικά θέλουν να εξαφανίσουν από την προεκλογική ατζέντα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

       Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                                         Γιάννης Τσούνης

_________________________________________________________________

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΤΙΤΑΝΙΑ» (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 52-ΑΘΗΝΑ) ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ:ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ, Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ».
ΑΘΗΝΑ-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014


Δήλωση Συμμετοχής

Ημερίδα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση: Τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στα Δημόσια αγαθά και το ανθρώπινο δυναμικό της.»


Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 – Αθήνα - Ξενοδοχείο «TITANIA»


ΟΝΟΜΑ -  ΕΠΩΝΥΜΟ

ΦΟΡΕΑΣ

ΘΕΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

E-MAIL




…/…/2014

Ο/Η Δηλών /-ούσα




Να σταλεί με Fax στο 210 3310083 ή με e-mail: info@kpolykentro.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: