Κινητοποιήσεις ΠΟΕ-ΟΤΑ

Κινητοποιήσεις ΠΟΕ-ΟΤΑ
Μόνο με αγώνες μπορούμε να ανατρέψουμε τις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ

                                                  Αθήνα, 5 Μαΐου 2014

                                                  Αριθμ. Πρωτ.: 443





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα, με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση: Τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στα Δημόσια αγαθά και το ανθρώπινο δυναμικό της», πραγματοποιεί το Κοινωνικό Πολύκεντρο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Στην Ημερίδα, η οποία θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΙΟΥ 2014, στις 9.00 το πρωί, στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» (Πανεπιστημίου 52-Αθήνα), θα παρουσιασθεί η μελέτη-έρευνα που έγινε με πρόταση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και αφορά στις επιπτώσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την πολιτική των μνημονίων που εφαρμόζουν κυβέρνηση και τρόικα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τις προεκτάσεις τους σε βάρος του κοινωνικού συνόλου (π.χ. κοινωνικές δομές).

Η κυβέρνηση επιχειρεί την απαξίωση του προσωπικού και των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με στόχο την εκχώρησή τους εν συνεχεία στα μεγάλα εργολαβικά-επιχειρηματικά συμφέροντα που εξυπηρετεί. Ενδεικτικές είναι οι μεθοδεύσεις στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων που ενδεχόμενη υλοποίησή τους θα προκαλέσει σημαντική οικονομική επιβάρυνση στους δημότες.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει καλέσει όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη της Ομοσπονδίας να παρακολουθήσουν την Ημερίδα και να ενημερωθούν για τα πραγματικά προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της κοινωνίας και των εργαζομένων που οι κυβερνόντες και πολλοί αιρετοί θέλουν προεκλογικά να κρύψουν κάτω από το χαλί.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Δήλωση Συμμετοχής

Ημερίδα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση: Τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στα Δημόσια αγαθά και το ανθρώπινο δυναμικό της.»


Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 – Αθήνα - Ξενοδοχείο «TITANIA»

ΟΝΟΜΑ -  ΕΠΩΝΥΜΟ

ΦΟΡΕΑΣ

ΘΕΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

E-MAIL



…/…/2014

Ο/Η Δηλών /-ούσα




Να σταλεί με Fax στο 210 3310083 ή με e-mail: info@kpolykentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: